Friday, September 11, 2009

Internationally Busy (IB)


Dah lama x blogging, smpai ade orang cmment bile nk update, =)
Haaiizzz... lpas satu IA, dtg lgi satu IA. byk btul kerja. x taw smpat wat ke x, dgn EE yg x bersentuh lagi, ade kemungkinan thun dpan bru siap. so, kna wat cpt2 r ea.

Kadang2, busy membuatkn kita lupa untuk relaks sebentar, memberi peluang kepada diri kita untuk berehat (spt yg berlaku kpd IA math). So busy....

So, kpd kwn2, lets go through this together! =)

Moral of the story:
- Bersedialah akan cabaran yg mendatang
- Di kesempatan ini, aq nak ucapkan Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin. senang2, dtg r umah (peta dah diberi pada post sblum ini). Selamat berpuasa juge...

9 comments:

bella said...

selamat hari raya simpang:)

SimPanG said...

selamat hari raye juge! =)

apayangmampu said...

peta da diberi..duet tmbg??mhl uh p jhor

SimPanG said...

mane ade mahal... 20++ jer dri KL, x smpai RM30 pon... Silalah datang beraye.. hehe

surf-fix @ uppa.. said...

salam..simpang..slmt ari rayer..jmput datang mah..simpang renggam xla jauh sgt..hehe

SimPanG said...

tq syafik.. kalo smpat aq dtg. hehe

iRa DiDi said...

pangpangpang..

selamat ari raya..maaf kalau ade wat jahat..hehe

dr.corona0810 said...

hehe...
dah memang dah lama ko x update, 2 yg aku comment mcam tu.. kan2??

jemput jugak mai umah aku..
walaupon jauh.. huhhuu...
selamat hari raya jugak!!

SimPanG said...

SELAMAT HARI RAYE SUME!!!
MAAF ZAHIR DAN BATIN